طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – کیک ساده (۲-۳ سالگی)
مواد لازم:
۱۲۵ گرم نشاسته ذرت
۵۰ گرم آرد سفید
۵۰ گرم آرد سبوسدار
۱۵۰ گرم شکر
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق چایخوری پر بیکینگ پودر
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
روش تهیه:
روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. زردههای تخممرغ، آرد و نشاسته ذرت را به آرامی داخل آن ریخته و هم بزنید. در ظرف دیگری سفیدههای تخممرغ را با تعداد بسیار کمی نمک آنقدر هم بزنید تا سفید شود. اگر مایه بهدست آمده خیلی سفت است میتوانید یک لیوان شیر به آن اضافه کنید. بیکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کنید. ته قالب کیک را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید. درجه حرارت فر را که از قبل گرم کردهاید، روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و کیک را برای مدت ۴۵ دقیقه داخل آن بپزید.