طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – کیک اسفنجی اسپانیایی (۲-۳ سالگی)
مواد لازم:
۵ عدد تخممرغ
۱۷۵ گرم آرد
۱۵۰ گرم شکر
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
روش تهیه:
زرده تخممرغ را با شکر خوب هم بزنید. در ظرف دیگری سفیدهها را آنقدر هم بزنید تا کاملاً سفید شوند. حال خیلی آرام سفیدهها را داخل زردهها بریزید. آرد و پکینگ پودر را داخل آن ریخته و مرتباً هم بزنید. فر را داغ کرده و ته قالب کیک را چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فر (درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد) برای مدت ۳۰ دقیقه بپزید. برای معطر کردن کیک میتوانید از زیره آسیاب شده نیز استفاده کنید.