طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – پودینگ کاکائویی (۳-۲ سالگی)
مواد لازم:
۲ عدد زرده تخممرغ
۲ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته
۲ قاشق غذاخوری کاکائو
۱۰۰ گرم شکر
یک دوم لیتر شیر
روش تهیه:
زردههای تخممرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. آرد را بهتدریج به آن اضافه کرده و مرتباً هم بزنید.
کاکائو و شیر را نیز اضافه کنید. مخلوط بهدست آمده را داخل قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید تا برای مدت ۵ دقیقه بجوشد. طی این مدت مرتباً هم بزنید. سپس شعله اجاق را خاموش کرده و مایه بهدست آمده را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و بگذارید کاملاً سرد شود.