تهیه غذای کمکی نوزاد – مرغ انگشتی (۱۸ ماهگی تا ۲ سالگی)
مواد لازم:
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
یک چهارم فنجان (۳۰ گرم) آرد
۱ سینه مرغ بریده شده به ۶ باریکه
۱ تخم مرغ کوچک، کمی هم زده
۱ فنجان (۴۵ گرم) برشتوک ذرت خرد شده با وردنه
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی.
روش تهیه:
این تکههای ترد مرغ غذای انگشتی خوشمزهای را تشکیل میدهد. آنها را همراه با سس گوجه فرنگی صرف کنید.
به آرد اندکی چاشنی بزنید و در یک کیسه پلاستیکی بریزید. تکههای مرغ را در کیسه بیندازید و هم بزنید تا آغشته به آرد شوند.
تکههای مرغ را در تخم مرغ هم زده فرو برید، سپس در برشتوک ذرت بغلتانید. روغن را در تابه داغ کنید، تکههای مرغ را در آن بیندازید و حدود ۶ دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید تا بیرون آنها ترد شود و داخل آنها کاملاً بپزد.