طرز تهیه غذای کمکی نوزاد – دسر زردآلو (از ۸ ماهگی)
مواد لازم:
۷۰ گرم شیر
یک دوم سیب
۲ عدد زردآلو
۲ عدد بیسکویت بچه
۲ قاشق غذاخوری آرد گندم
روش تهیه:
ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و حدود ۳۰ گرم آب به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد گندم را بهتدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید. پس از چند دقیقه زیر ظرف را خاموش کرده و بگذارید سرد شود. حال سیب رنده شده و زردآلوهای له شده (بعد از گرفتن پوست آنها) را به آن اضافه کنید. بیسکویتها را نیز داخل آن ریخته و هم بزنید. در فصل تابستان این دسر را به صورت سرد (با قرار دادن در یخچال) به کودک بدهید.